MASOPUST 4.2.2023

13.01.2023 20:26

Děkujeme všem, kdo jste dorazili na letošní masopust! Kdo se nebál a navlékl se do masky, tak velký palec nahoru! Masek bylo spousta a to nejen dětských, díky, že si umíte ze sebe udělat legraci i v pozdějším věku :-)

Musíme poděkovat sponzorům za jejich štědré dary (finanční i hmotné) - obec Sýkořice, obec Zbečno, firma Kode, pekárna Kompek a pekárna La Loraine.  A veliký dík i všem dobrovolníkům, kteří pomohli připravit výtečné a botaté občerstvení. Nemalý dík patří i Hasičům Zbečno, kteří pomohli zajistit bezpečný průchod průvodu a na závěr připravili ve spolupráci s hospodou U Mostu báječnou "masopustní žranici".

Nemalý dík patří i Jardovi Hokrovi, který celý masopust provázel slovem. Vážíme si účasti obou starostů a oceňujeme jejich smysl pro humor a nadšení z komunitních akcí. Jsme rádi, že jste se mohli vyfotit s jednorožem od Ivety a podpořit tak spolek Zvířata pod křídly.

Veselí na sále U Mostu se protáhlo až do večerních hodin, návštěvou nás poctily břišní tanečnice ze skupiny Sharie Bellydance a celou dobu hrálo do skoku uskupení tří fantastických muzikantů - Tomáš Suchý, Honza Čmelák a Jáchym Suchý. Závěrečné sólo pak patřilo kytaře Pepy Horáčka, který pak nechal na mikrofon zpívat i děti (jejich nadšení netřeba popisovat).

Zkrátka moc jsme si to s vámi, sousedé, užili, a pevně doufáme, že se nám podaří tradici venkovského masopustu udržet i do dalších let. Na příští rok už trénujte svaly, půjdeme opět do kopce!

 

Malá ukázka, co všechno jsme v sobotu zažili.

www.instagram.com/reel/CoQVD-WAABX/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D&fbclid=IwAR2lxrMUml6fsA1fEK19AKGrIWzx2114LokeN5HIJ5Ix2aUvcGQAMHCj0QQ

 

Zpět

Kalendář akcí

1 | 2 | 3 | 4 >>

Kontakt

Spolek Klíčava
Zbečno 7, 270 24 Zbečno

Kontaktujte nás

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode